HOME

Kryepeshkopi bën deklaratën e bujshme: Allahu është një, Muhammedi është i dërguari i tij (Video)

Kryepeshkopi i kishës Ortodokse malazeze, Mihailo, ka bërë një deklaratë të bujshme në një television, ku u shpreh se “Allahu është një dhe Muhammedi është i dërguari i tij”.

Kjo deklaratë e tij çuditi shumë qytetarë malazezë, të cilët thasnë se nuk e kanë pritur një përgjigje të tillë nga kryepeshkopi Mihailo.

“Nuk mundemi ta ndajmë Zotin në Islam,Ortodoks, Katolik, Protestant. Allahu është një, atij i lutemi të gjithë! Ajo që ne kemi ndarësi nuk duhet të na pengojë, mua askush nuk më pengon. Po, a nuk është Muhammedi profet? Është, është profet”, thotë ndër të tjera kryepeshkopi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *