HOME

Kur Thaçi thoshte: „Dua ta marrim Luginën pa dhënë asnjë centimetër tokë të Kosovës!“

Thaçi: „Dua ta marrim Luginën pa dhënë asnjë centimetër tokë të Kosovës!“

Merre edhe Çamërinë Hashim: një rrugë e dy punë!

Naser Aliu

Shaban Morina Nuk hidhet uji i pistë pa e gjetur burimin e pastër.
Neve nuk guxojmë të sillemi si pula pa krye, vs.pa alternativë.
Ideja e Thaçit është e mirë (edhe pse pa dhënë s’ka marrje ) e kemi përkrahur dikur shumica.

Enver Vela Luginën dhe, para se të marr Çamërinë duhe të kaloj përmes Maqedonisë…

Hysen Pllava Qe besa ke drejtë; eh shumë punë ka Hasha, e plasaj jarabi Çamërin, Ulqinin, Luginën e Preshevës, pse jo Plavë e Guci, nam BAJAGI toka🤪🤣

Shaban Morina Nuk jam idhtarë i Thaçit, përkundrazi ma ka n’zi mushkninë ma shumë se gjithkujt këtu. Por nuk pajtohem vetëm me kundërshtim. Bëj parti politike shoq, merr pjesë në zgjedhje, merr vendime pasi ta ketë dhënë besimin sovrani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *