HOME

Kurti: E Vetmja Parti Që I Mbr On Veteranët E L Uftës Është VV

Lëvizja Vetëvendosje ka mbajtur sot mbledhjen e Këshillit të Përgjithshëm.

I pari i këtij subjekti politik, Albin Kurti, përmes një videokonference e kritikuar Presidentin Hashim Thaçi dhe Lidhjen Demokratike të Kosovës që nuk po r eagojnë kur po arr estohen v eteranët e U shtrisë Çl irimtarë të Kosovës nga ana e EULEX-it.
Sipas tij, i vetmi subjekt politik që i mbron veteranët është Lëvizja Vetëvendosje, njofton Klan Kosova. “Thaçi me LDK-në e bënë Gj ykatën Speciale realitet në Kosovë – e futën në Kushtetutë. Sot nuk mund ta ndalim këtë gjykatë”.

“Unë në Parlament kam thënë se do t’i mbrojmë pjesëtarët e UÇK-së. Kush po i mbron tani ata – askush nuk po çel gojën. Kur po arr estohen, krerët e institucioneve po h eshtin”.

“Ve teranët e l uftës duhet ta kenë të qa rtë se i vetmi s ubjekt që i mbron është VV. PDK nuk i mbron se e ka hallin e pasurimit”. “Vetëm VV i mbron, është subjekti më p atriotik që e çon Kosovën drejt bashkimit me Shqipërinë dhe BE-në”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *