HOME

Ky është gabimi më i shpeshtë që prindërit bëjnë kur fëmija ka temperaturë

Ky është gabimi më i shpeshtë që prindërit bëjnë kur fëmija ka temperaturë

Shumë prindër mendojnë se fëmija me t emperaturë të lartë duhet të qëndrojë në vend të ngrohtë dhe të djersitet. Ky është një nga g abimet më të zakonshme të bëra nga prindërit. Ngrohja e tepërt e një fëmije me t emperaturë të lartë, vetëm sa mund të rrisë t emperaturën. Fëmija duhet veshur me rroba të lehta dhe të pastrohet me ujë të vakët për të ulur t emperaturën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *