HOME

Ky njeri hyn në liqenin e ftohtë akull për të shpëtuar fëmijën, por e çud.itshme ajo që zbulon më pas

James Dowley vërshoi përmes ujit të akullt për të shpetuar atë që mendonte se ishte një fëmijë.

James Dowley, 28 vjeç, ishte në makinë me babain e tij kur ata vunë re se ajo që dukej si një fëmijë po lundronte në ujë.Ai nxiton menjehere ne uje,por kur e arriti, gjeti se ishte në të vërtetë një kukull.

Babai i tij kapi rrjedhen e ngjarjes në një seri fotografish, të cilat më në fund u postuan në Facebook më 9 janar,ku njerëz të ndryshëm komemtuan se sa trim ishte ai.

Ai shkroi: “Une dhe babai im nuk mund të largoheshim pa konfirmuar ate qe ishte duke lundruar ne uje ose duke telefonuar shërbimet em ergje nte. Pra,ajo qe bera konfirmoi se ishte një kukull e madhe. Nuk mund të flija dot pa e marre vesh”

Dowley, nga Ellesmere në Shropshire, në veriperëndim të Anglisë, është babai i një vajze të vogël 10 muajshe dhe tha se “mendimi se ajo mund te ishte një fëmijë i vërtetë ishte i tm errs hëm,” raportoi SWNS.

“Nga një distancë, dukej vertete si nje femije dhe filluam të bindim veten se ishte në të vërtetë një femije. Ishte si diçka nga një film ho rro r. Nuk e dija se çfarë do të gjeja kur u hodha atje, ishte shumë e fr iksh me “, tha ai për SWNS.

Por, tha ai, ai nuk mendoj se jam aq trim sa njerëzit po thonë, edhe pse ai konfirmoi se uji ishte “absolutisht i ngrirë”.

“Nuk mendoj se ishte trimeri, bera thjesht ate qe shpresoja se dhe dikush tjetër do ta bënte”, tha ai.

“Unë u ndjeva si një id io t i vogël, kur dola nga uji dhe isha duke mbajtur nje kukull loder, por në fund të fundit është më mirë te sigurohesh”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *