HOME

Ky shofer meriton medalje, shikoni çfarë veprimi mahnitës bën

Ky është padyshim shoferi më i aftë i kamionit.
Atij iu desh që të largohej nga autostrada, për të evituar përplasjen me veturë.

E gjithë ngjarja ndodhi në Florida, SHBA-ja dhe u publikua në Facebook nga Daily Mail
Shikojeni:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *