HOME

Lajm i papritur për Vlora Çitakun dhe PDK-në! Askush nuk e priste këtë

Ane.tari i Keshillit Drejtues te Partise Demokratike te Kosoves, Lirak Çelaj, ka thene se pas rezultatit te PDK-se ne zgjedhjet e 14 shkurtit duhet te behet reforme themelore brenda partise se tij.

Edhe pse krye tari ne detyre i PDK, Enver Hoxhaj, vazhdimisht e ka potencuar se nuk duhet ngutur me ndryshime formale ne lider ship pasi lideri i PDK, Kadri Veseli, eshte ne bu.rg.

Lirak Çelaj po kërkon qe vendin e Kadri Veselit ta marre ish amba sadorja Vlora Çitaku edhe pse ne zgjedhjet e fundit nuk pranoi te hyn.te ne listen e PDK per depu tete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *