HOME

Limoni dhe soda e bukës, të dyja bashkë bëjnë mrekullinë me shëndetin tuaj

Soda e bukës dhe limoni janë shumë të njohur për vetitë shëruese të problemeve të ndryshme shëndetësore. Kombinimi i tyre është shumë efektiv, madje edhe më i fuqishëm se kimioterapia.

Shumë studime kanë konfirmuar se limoni dhe soda e bukës shkatërrojnë qelizat e kanc’erit 10 000 herë më shumë se kimioterapia. Ju me të drejtë mund të pyesni se pse ky fakt është fshehur nga publiku?

Përgjigjia është shumë e thjeshtë: Industria farmaceutike do të humbasë miliarda dollarë nëse njerëzit fillojnë të shmangin kimioterapinë.

Limoni përmban komponentë anti-kancerogjenë që ndihmojnë në luftën kundër llojeve të ndryshme të kisteve dhe tumo’reve. Pjesa më e efektshme kundër qelizave të kanc’erit është lëkura e limonit, sepse përmban d-limonene. Ky kompleks është testuar në kafshë dhe është vërtetuar se vepron kundër qelizave të kan’cerit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *