HOME

Lista e 15 filmave që preferohet të shikohen në këtë kohë

Ndërkohë që coronavirusi është shpërndarë në gjithë botën dhe tashmë janë konfirmuar disa raste edhe në vendin tonë, duhet pasur kujdes dhe duhet vepruar me përgjegjësi, në mënyrë që të mos infektohemi apo të mos e shpërndajmë më shumë virusin.

Për këtë arsye kufizimi lëvizjes dhe qëndrimi në shtëpi është një prej metodave më të mira për të shmangur diçka të tillë. Dhe derisa qëndroni mbyllur keni kohë të mjaftueshme për të bërë shumë gjëra, ndërsa shikimi i filmave është një prej tyre.

Prandaj ju sjellim një listë të filmave që kanë të bëjnë me përpjekjet e njeriut për mbijetesë, në mënyrë që të ndiheni më optimistë.

Cast Away
The Shallows
The Revenant
Apocalypto
All Is Lost

Straw Dogs
1917
Babel
Arctic
The Pursuit Of Happiness

Captain Phillips
Oldboy
Panic Room
127 Hours
Life of Pi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *