HOME

Lushtaku në Drenicë: Albin Kurti financohet nga Serbia

Zyrtarë të PDK-së kanë marrë pjesë sot në një tubim parazgjedhor në Drenicë. Në tubim ndodhet edhe një nga figurat kyçe të kësaj partie, Sami Lushtaku. Në një audio-inicizim të publikuar nga Insajderi, Sami Lushtaku dëgjohet teksa hedh akuza të rënda mbi Kurtin, duke thënë se ai financohet nga Serbia dhe Rusia /Pamje mePosht.

“Ai djali shërbehet dhe merr donacionet nga Serbia dhe Rusia, qëllim kryesor e ka me shkatërru këtë vend” – dëgjohet të thotë Lushatku duke e pasur fjalën për Albin Kurtin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *