HOME

“Ma shpif, s’të shoh dot me sy”, Mevlani nuk përmbahet ndaj Sindit, çfarë ndodhi në prapaskenë/VlDEO

Debati që nisi punatën e kaluar në ‘PërPuthen’ ka vazhduar edhe sot, mes Mevlanit dhe Sindit që nuk reshtën me akuza ndaj njëri-tjetrit.

Mevlani shpjegoi pse la studion ditën e djeshme pas tensioneve ku Sindi i shkoi pranë.

Gjithashtu produksioni nxorri edhe pamjet në prapaskenë ku Mevlani dukej shumë i nxehur dhe as Juli nuk e bindi për t’u kthyer.

“Ma shpif ajo, nuk e shoh dot me sy,” dëgjohej të thoshte Mevlani, i cili ia përsëriti këto fjalë edhe përballë Sindit në sy në studio.

“Ka marrë hov nga ata që i flasin jashtë, dhe vjen këtu na bën si trime, po ik moj andej,” tha Mevlani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *