HOME

Marinari bashkohet me të birin, por kur e sheh nga afër zbulon mashtrimin e gruas

Marinarët amerikanë lënë familjet e tyre për një kohë të gjatë për të realizuar detyrën dhe kur kthehen për t’u bashkuar me ta, kjo është gjëja më e bukur që mund t’u ndodhë.

Megjithatë, këtë herë një marinar i quajtur Alan, nuk e kishte menduar se do të ishte supriza më e bukur e jetës së tij kur të kthehej dhe çdo gjë është regjistruar në You Tube.

Ai ishte martuar me gruan e tij për 7 vitesh dhe të dy kishin përjetuar një moment të h.idhur në jetën e tyre, kur ajo kishte h.umbur fëmijën në muajin e nëntë.

Pasi ishte larguar në dëshpërim, Alan kur u kthye zbuloi “m.ashtrimin” e gruas së tij.

Ajo i kishte treguar dy javë më parë se ishte shtatzënë dhe pas kaq shumë kohësh ai vjen dhe sheh se fëmija është duke e pritur.

Videoja është bërë virale në rrjet dhe ka marrë shumë shpërndarje e komente, ndërsa pjesa më e madhe e ka cilësuar si një nga videot më emocionuese.Më poshtë shihni pamjet në Video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *