HOME

Mbani lotët! Shqiptarja: Babai dje nëna ime i morën je.tën foshnjes dy muajshe, unë tregodheva më martuan dajot me një burrë që më thoshte shit trupin!!

Mbani lotët! Shqiptarja: Babai dje nëna ime i morën je.tën foshnjes dy muajshe, unë tregodheva më martuan dajot me një burrë që më thoshte shit trupin!!

Një vajzë shqiptare ka treguar një histori që të prek shpirtin. Si tregon ajo kur ishte 12 vjeçe nënë dhe babai i saj i kanë marrë jetën foshnjes së tyre, që ishte vetëm 2 muajsh.

Këtë histori e ajo e ka treguar në emisionin ”Jeta” në News 24. Tani ajo është 39 vjeçe dhe ka mbetur e vetme në këtë botë.

Ajo tregon:
Unë i de noncova më pas mami dhe babi u fut në bu rg. Mbeta e vetme, dajat më martuan po burri më thoshte të shisja trupin, vëllezërit nuk dinin gjë.”

Ajo ka një djalë dhe tani po munohet t’i rrisë. Tani ajo punon në një lokal dhe thotë se burri akoma vazhdon i bën pre sione.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *