LAJME

Mërgimtarja: Ma mirë me u martu me një të huaj se Shqiptari të don vetëm për interes

Mërgimtarja: Ma mirë me u martu me një të huaj se Shqiptari të don vetëm për interes

Qe nga dita qe jam martuar kam shum probleme me familjen e burrit sepse – Mirdita tlutem anonime. Jam nje vajze 23 vjeqare , kom lind perendim dhe vazhdoj te jetoj gurbet me familje.
Jam njoftu para dy vite me nje djal se ka jetu perendim ne te zezen veq vet dhe familjen e ka kosov. Kam shku kosov e jena feju shum shpejt,(1vjet gati kem fol)se e kom dasht shum dhe skom pyet as per familje as per kushte qe i kan.
Qe nga dita qe jam martuar kam shum probleme me familjen e burrit sepse – Mirdita tlutem anonime. Jam nje vajze 23 vjeqare , kom lind perendim dhe vazhdoj te jetoj gurbet me familje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *