HOME

Mes Iuksit të fr’ikshëm, jeta si SHElK e djaIit të Armando Dukës

Kelit Duka është djali i vetëm i Armand Dukës, presidentit të Federatës Shqiptare të Futbollit.
Siç duket edhe nga fotot që ai poston në rrjetet sociale, jeta e Kleitit është e ngjashme me atë të një sheiku.

Mes tymit të shishave, makinave luksoze dhe mjeteve të shtrenjta, ai bën një jetë që shumëkush prej të rinjve shqiptarë do të donte ta jetonte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *