HOME

Mihrije Braha: Më Vie Shumë TURP I Madh Që Jam Nga Kosova, Na Jemi Familje E Ngritur Shumë..

Mihrje Braha është prezente në ekranet tona televizive qysh nga koha e para luftës, duke vazhduar edhe me tani me këngë të reja dhe duke qenë edhe si prezentuese.

Mihrije Braha në postimin e fundit të saj është treguar mjaft e ashpër me zhvillmet e fundit duke thënë se ajo definitvisht nuk i përket kulturës së shumë shqiptarëve dhe se ajo është dashur të jetë amerikane ose pse jo edhe britaneze në rport me pre-dispozitat e saj që i posedon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *