HOME

Milaim Zeka: Do fleja një natë me Françeska Jaçen, shikoni reagimin e kësaj të fundit

Milaim Zeka ishte i ftuar në emisionin Kojshia Show bashkë me modelen nga Shqipëria,Françeska Jaçe.

Kur Milaim Zeka u pyet se po t’i thoshte Amerika, a do të flente një natë me Feançeskën për hirë të Amerikës.

Ndiqeni minutën e 26:30 të emisionit, për të parë përgjigjën e tij dhe reagimin e modeles nga Shqipëria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *