HOME

Momente emocionuese kur ushtarët kthehen nga misioni dhe takojnë familjarët

Shumë persona rreth botës, kanë familjarë, baballarë, miq, e të dashur që janë në detyrë ushtarake për momentin.

Dhe të gjithë mund të pajtohemi se videot kur këta persona bashkohen me familjarët e të dashurit e vetë janë një prej gjërave më prekëse në botë.

Në këtë video, janë përmbledhur momentet më të bukura deri më sot të kthimit të këtyre ushtarëve në shtëpitë e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *