HOME

Momenti kur dy anije përp’lasen me njëra-tjetrën (VIDEO)

Dy anije lundrimi janë përplasur me njëra tjetrën në mëngjesin e së premtes, në portin e Meksikës. Një aksident i tillë ka shkaktuar panic te udhëtarët e anijes së ashtuquajtur ‘Lavdija’ e cila po manovronte në port kur u përplas me anijen e quajtur ‘Legjenda’.

Bëhet e ditur se një person ka mbetur i lënduar si pasojë e këtij aksidenti të rëndë, ndërkohë që të gjithë udhëtarët janë evakuuar. Videot e postuara në rrjetet social tregojnë përplasjen dhe zhurmën e fortë që është shkaktuar nga ky aksident.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *