HOME

Momenti kur nëna bën gati për gjumë 4 fëmijë, ja pse videon e kanë parë miliona njerëz

“Profesioni” më i vështirë është pa diskutim të jesh nënë, aq më tepër nënë e katër fëmijëve. Dan Gibson dhe Corrie-Lynn Whyte janë prindër të katër fëmijëve. Koha kur është xhiruar video ishte kur vajza ishte 2-vjeçare dhe trinjakët 8-muajsh.
Videoja tregon përpjekjet e saj duke përgatitur fëmijët për gjumë dhe vështirësitë që kalon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *