HOME

Momenti kur Rifat Jashari kthehet pas çlirimit në Kosovë (VIDEO)

Me 29 qershor të vitit 1999 katër meshkujt e familjes Jashari, Rifat (Shaban) Jashari, Murat (Rifat) Jashari, Lulzim (Adem) Jashari dhe Bekim (Hamza) Jashari, të cilët jetonin në mërgim, u kthyen në Kosovë, dy javë pas çlirimit. Ata vinin në Kosovë, por nuk i takuan të gjallë më të dashurit e tyre.

Rifat Jashari, vëllai i Komandantit Legjendar Adem Jashari, nuk iu linte vend lotëve, por krenarisë dhe porosiste të gjallët që punohet në realizmin e aspiratave dhe që shqiptarët të ishin të bashkuar, shkruan Telegraf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *