HOME

Mòs e hùmbísni, Dita me Fat, ja si të shtòni lèkët, sot mùndèsia e madhe

Fjala lèl ose párá është në mendjen e të gjíthëve prej nesh dhe një grùsht i mirë me lèk ëm shumë do të na zgjídhte shumë hálle, apo jo.
Të gjíthë i sígùrojnë të ardhurat në mënyrat e ndryshme si me punë, bíznès apo me tráshègimi apo lloj lloj mënyrash të tjera.
Ka ditë që ne kèni shumë nèvòjën për të pátur pak lèk më shumë, por si mùnd t’i sígurojmë ato?
Pikërisht, në artikullin e sotëm ne pási kemi grûmbulluar të gjíthë informacionin e vlèfshëm, do të dèshíronim t’ju prèzantonim me një mènýrë se si ju të afròheni më shumë me lèkun.
Ashtu siç e kemi pèrmèndur edhe më parë, dita e sotme e 2 shkurtit shènon një ditë shumë të mbárë, pasi 2/2 bázùar në shpjegímet nùmèròlògjíke njihet si një ditë që sjèll fat.

Kjo është dhe arsýeja e vetme dhe më e madhe pse dita e sotme njihet si një prej ditëve me më shumë fat të këtij muaji që sápo ka hyrë.

Por, ju dùhet të kèni párásysh se ky ínfòrmacion që po ju prèzantojmë, nuk flèt për mágjí apo mrèkulli pasi ato ndòdhin rrállë, por ky ínfòrmacion është i vlèfshëm për të rrítur bèsímin dhe mòtívimin tuaj.

Ju të gjíthë mùnd të mbètèni të hábítur se si rrítja e bèsímit dhe mòtívímit mùnd t’ju sígùrojë lèk më shumë.

Ja të márrim një shembull! Sa prej jush thònë se shkòjnë në punë pa dèshírë ose pa qèjf dhe nuk arríjnë të márrin ato që sýnojnë?

Do të thònim se shumica prej jush i ndòdh kjo dùkùri dhe kjo ju vjèn si shpjègim se në punën tuaj ka një energjí të madhe dhe nègátive që ju pèngòn të jeni të lumtur dhe të gjèni mòtívimin tuaj.

Por, nga ana tjetër ka shumë prej jush që po kèrkojnë të fíllojnë punë, por deri tani nuk kanë gjètur dhe kjo i ka fùtur në strès apo dèprèsíon dhe i ka de-mòtívùar.

Edhe kjo vjèn si pásòjë e faktit se në jetën tuaj ju jeni rrèthuar nga njerëz që nuk ju kanë dashùr të mirën dhe ju kanë pèrcjèllë një energjí jo të mirë e cila në jetën tuaj po ju pèngòn që të hídhni hápá të bègátë në të ardhmen tuaj.

Pra, me pak fjalë ju jeni të áftë që të bèni lèk më shumë në punën tuaj ose të fílloni të punoni në një punë të re me të ardhura dhe fítíme të mira, por më parë duhet të afròni fatin dhe të lárgòni atë energjí që po ju pèngòn.

Dita e dytë e shkurtit (2 / 2) afron energjínë e mirë dhe ashtu si një numër çift që është fòrmon një fòrcè të dyfíshtë mbròjtjeje dhe bèkími nga Universi.

Dhe në këtë mènýrë duke e shfrýtèzùar sa më mirë këtë ditë të sotmë, ju do të mèrrni më të mirën e fatit tuaj, do të hápni një drítare të re në të ardhmen tuaj dhe në shpírtin tuaj dhe në fámíljen tuaj ju do të bashkòheni me energjínë pozítive.

Dhe fati i mbárë do t’ju príjè në jetën tuaj dhe kështu do të fílloni të bèni hájër në jetë dhe do t’ju ndjèkè bèrèqèti.

DATA 2 SHKURT SJELL FAT DHE SI TA PERDORNI ATE

Ja çfarë dùhet të bèni sot për t’u afrùar sa më shumë me energjínë pozítive dhe për të hápur dyert e mëdha të fatit tuaj.

Duhet si fíllim që sot pas orès 18 : 00 dhe deri párá orës 00 : 00 ju dùhet që të mèrrni një stilolaps, ose laps dhe një letër të bardhë pa zbùkùrime.

Mèrrni një thèlpi hùdhër dhe një gjethe të thátë të dafinës.
Dhe në fùnd mèrrni një qírí të vogël dhe me ngjyrë të bardhë ose me ngjyrë të çèlur.
Në letër shkrùani në fíllim një plán që mendòni për të pèrmírèsuar të ardhmen tuaj, si për shèmbull:
“Unë dùa të fílloj një punë me një págë të mjáftueshme dhe të sígùrt për të sígùruar të qetë jetesën time”.

Dhe kështu ju duhet të shkrùani deri në tre dëshira apo plane apo ëndrra të jetës tuaj që ju i kèni primare dhe kërkoni t’ju rèálizohen sa më shpèjt.

Letrën me dëshirat tuaja vèndoseni gjatë gjíthë muajit shkurt në një vend që vetëm ju ta díni në mënyrë që të tjerët mòs ta hèdhín gábímisht.
Në dárkë párá se të bíni për të fjetur, vèndòsni poshtë jastëkut tuaj thèlpiun e hudhrës dhe gjèthen e dafínës.
Pási t’i kèni vendòsur, ju ndízni qíríun dhe lèreni gjithë natën dhe më pás ju mùnd të flíni e qetë.
Në mëngjes qíríun fíkeni dhe vendòseni në sirtar, ndërsa hudhrën dhe dafinën hídheni në koshín e mbètùrinave.

Letra do të márrë fùqí nga dita më me fat e shkurtit dhe ato dëshira do të mbùshen me pozítívitet dhe do t’ju mùnd t’ju plòtèsohen.
Hudhra dhe dafina janë sende që ju pástròjnë nga energjítë e kèqíja ndáj dhe kur ju jeni pránë tyre do të pástròheni nga pèngèsat e jetës.

Qíríu i ndèzur është një shènjë për Universin që ju kèni kríjuar bèsim dhe kërkoni ndíhmën e Universit.
Jeta jonë ka nèvòjë për mírèsi, pozítívitet dhe më shumë dashùri dhe kështu të gjítha ëndrrat tona do të kthehen në një rèálitet shumë të ëmbël.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *