HOME

Mos flini akoma! Engjëlli sjell një lajm Urgjènt, Zbulo Çfarë të prèt Tani Afër!!

Engjëjt janë të gatshëm të dërgojnë këshilla shumë të vlefshme për të gjithë ne. Përdorni ato këshilla engjëllore për të zbuluar se çfarë ka përgatitur Universi për ju. Mùndohuni të shikoni çdo gjë në jetën tuaj me shumë pozitivitet. Në këtë test ju do të shikoni 3 engjëj dhe duhet të kápni vetëm njërin prej týre. Dëgjoni ze.mrën tuaj, ajo do t’ju tregojë se cilën zgjedhje të bëni.

Engjëlli nr. 1
Një jetë e re ju prèt. Plágèt e së kaluarës duhet të lihen në të kaluarën dhe për ju do të ketë rëndësi vetëm e tashmja.
Je duke hýrë në një periudhë të artë të jetës tënde ku do të shoqërohesh nga një fat shumë i mbarë. E ku ka më bukur! Që ndrýshimet të hýjnë në fùqí menjëherë, merrni një kthesë 360 gradë dhe ndrýshoni rrënjësisht gjithçka që nuk ju pëlqente dikur. Mùndohuni të mos bëni një paralele midis jetës së vjetër dhe asaj të re. Ju duhet të vlerësoni gjithçka që keni, pasi një dhuratë akoma më e madhe po hýn në jetën tuaj. Zgjedhja e këtij engjëlli do të thotë fùndi i të gjitha hálleve që ju ka shkáktuar deri më sot viti 2020. Prandaj, ju do të filloni një periudhë të re, të lumtur dhe plot begati dhe mirësi në jetën tuaj. Mësimet e vèshtira të jetës që Universi ju hídhte vazhdimisht nuk ishin të kota, ju bënë më të fòrtë. Ju i keni kaluar me dinjitet dhe tani mund të shijoni meritat tuaja. Dashuria dhe vetë-respekti janë një përbërës i rëndësishëm i formimit tuaj.

Engjëlli nr. 2 Bekimi juaj është të merrni gëzim nga jeta çdo sekondë, nuk keni nevojë të kaloni kohë me gjëra që nuk ju pëlqejnë.

Nëse ju pëlqente engjëlli i dýtë, atëherë ai vjen t’ju takojë për t’ju ofruar një ndrýshim të qasjes në jetën tuaj.

Imagjinoni që jeta është një lojë. Vëzhgoni se çfarë ndrýshimesh po ju ndodhin, për shembull gjatë ditës.

Askush nga ne nuk e di se çfarë do të ndodhë nesër. Pra, të gjitha mùndësitë që keni sot duhet të përdoren.

Nëse vendosni të ndrýshoni jetën tuaj, Universi do t’ju ndihmojë në këtë. Mos i kùfízoni mùndësitë tuaja, shikoni përpara pa fríkë. Pasi Universi ka përgatitur një bekim të madh për ju dhe në 2 muajt e ardhshëm do të hýjnë vetëm lajme të mira në familjen tuaj.

Ji i guximshëm dhe prano një mënýrë të re të të jetuarit në jetën tënde. Natýra do t’ju shpërblejë me energji pozitive dhe ýjet do të dërgojnë dritën e týre shèrùese.

Ju duhet të jeni më të hapur ndaj njerëzve dhe gjithçkaje dhe mos hárròni që dhjetori për ju do të sjellë në realitet një ëndërr që ju e keni në lùtjet tuaja përditë.

Engjëlli nr. 3

Asnjëherë mos prisni për kohën e duhur në jetë nëse mùnd të ndërmerrni veprimet e nevojshme tani.

Engjëlli që keni zgjedhur dëshiron t’ju tregojë për këtë, ai do t’ju tregojë rrugën se si të krijoni prosperitet dhe shumë lumturi në të ardhmen tuaj.

Engjëlli dhe fùqía e Universit, tani në dhjetor do t’i bëjë ëndrrat tuaja të vërteta dhe realiteti do t’ju tregojë parashikimet e tij për të ardhmen.

Përdorni fùqínë e mendjes tuaj për të arritur suksesin.

Cikli juaj ka filluar, në të cilin Universi do t’ju japë më shumë mbështetje për përmbushjen e dëshirave.

Ju duhet të përqendroheni në planet tuaja themelore dhe më e rëndësishmja, të mos kini fríkè nga asgjë, pasi fríka tèrhèq dèshtímín.

Mos kini fríkë të ndrýshoni për mirë jetën tuaj, të ndërmerrni rrèzíqe, bëjni plane dhe krijoni sa më shumë ëndrra pasi kjo periudhë do të jetë shumë fatlume për ju dhe do të të realizohet çdo gjë.
Nuk do të ketë më dhímbje, hálle dhe vùájtje për ju dhe të gjithë familjarët tuaj, ndáj gëzojuni këtij bekimi engjëllor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *