HOME

Mos kalo pa dhene ngushllime/Ikin nga shtëpia në orën 3 të natës nëna dhe vajza e saj 9 vjeçe, askush nuk e di ku janë/ Familjarët: Zoti mbroj!

Mos kalo pa dhene ngushllime/Ikin nga shtëpia në orën 3 të natës nëna dhe vajza e saj 9 vjeçe, askush nuk e di ku janë/ Familjarët: Zoti mbroj!
Poli cia po kërkon urgjentisht një nënë e cila u zhd uk së bashku me vajzën e saj nëntë vjeçare në orët e para të mëngjesit.

Sarah Crookes, 41 vjeç dhe vogëlushja Evie u panë për herë të fundit në Swinton rreth orës 3 të mëngjesit.

Poli cia e Jorkshirit Jugor tha: “Ne po kërkojmë ndihmën tuaj për të gjetur dy të zhdu kurat, Sarah Crookes dhe vajzën e saj Evie nga Rotherham. Sarah, 41 vjeç, u pa për herë të fundit me Evie 9-vjeçare në Lawrence Drive, Swinton në orët e para të këtij mëngjesi. Ato u raportuan të zhdu kura nga pol icia rreth orës 3 të mëngjesit. Ne po bëjmë kërkime të shumta për t’i gjetur që të dyja”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *