LAJME

Mos vini me rroba provokuese që duken si të brendshme, shkolla paralajmëron nënat që i përcjellin fëmijët

Mos vini me rroba provokuese që duken si të brendshme, shkolla paralajmëron nënat që i përcjellin fëmijët
Shkolla fillore Seymour në qytetin Britanik të Crawley u ka dërguar një paralajmërim për kodet e veshjes prindërve, fëmijët e të cilëve ndjekin atë shkollë.

Ata i bënë thirrje prindërve që “të jenë një model dhe një shembull i mirë” për fëmijët e tyre. I nxiti ata, thonë ata nga shkolla për The Sun, se disa nëna u paraqitën me minifunde, fustane të shkurtra, pizhame dhe rroba që “duken si të brendshme”.

“Në përgjigje të numrit në rritje të prindërve që vijnë me pizhama dhe nganjëherë rroba të pakta që duken si të brendshme, shkolla ka lëshuar një mesazh që u kërkon prindërve të marrin në konsideratë veshje më të përshtatshme”, shpjeguan mësuesit Carol Collins dhe Emma Eardley, transmeton Telegrafi.

“Të veshësh shumë pak rroba dhe të vish në shkollë nuk është një shembull i mirë për fëmijët”, tha shkolla në një letër.

“Unë pashë nënat në me veshje të shkurtra dhe pantofla, dhe një kishte veshur një minifund të tejdukshëm dhe të lartë – ju mund të shihni fjalë për fjalë çdo gjë.

Një erdhi me aq shumë dekolte që askush nuk dinte ku të shikonte. Shkolla nuk është një pasarelë”, tha njëri nga një prind që mbështet letrën e shkollës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *