HOME

Mrekullitë e qepës, për të cilat nuk iu ka treguar askush

Qepët janë një kurë natyrale për shumë probleme shëndetësore.

Kjo perime vjen nga familja allium dhe është e pasur me sulfur, duke i siguruar qepë me vetitë e tij antibiotike dhe antiseptike, transmeton lajmi.net.

Qepa është gjithashtu jashtëzakonisht e lartë në anti-oksidantin “kuercetin”, që ndihmon trupin për të luftuar radikalet e lira.

Sidoqoftë, këto janë përdorimet e rralla të qepës, për të cilat nuk iu ka treguar askush:

– Shëron dhimbjet e barkut
– Shëron dhimbjet/infeksionet
– Shëron dhimbjet

– Largon ethet
– Pastron ajrin
– Iu ndihmon në parandalimin e vjelljes. /Lajmi.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *