HOME

Muhamet Kelmendi t’ronditë Thaçin dhe Veselin: Ata nuk themeluan UÇK-në, ja kur erdhën dhe kush i solli në vitin 1996

Një nga themeluesit kryesor të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe nënkryetari i Lëvizjes Popullore të Kosovës (LPK), Muhamet Kelmendi gjatë një emisioni televiziv në vitin 2014, kishte a.kuzuar rëndë Hashim Thaçin tash president i Kosovës dhe Kadri Veselin.

Kelmendi kishte theksuar se Hashim Thaçi e Kadri Veseli nuk ishin themelues të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, por ata u inkuadruan më vonë përmes Ali Ahmetit, i cili ka qenë shef i njësisë ndërlidhëse për brenda dhe jashtë në kuadër të LPK-së dhe UÇK-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *