LAJME

Nami Ne Rrjet ! Askush Nuk Po E Di Si Quhet Kjo Lule? Shëron Shumë Sëmundjee …

Askush nuk po e di si quhet kjo lule? Shëron pothuajse të gjitha sëmunddjet e mushkëriv
Koollë, bronkit, dhimbbje të fytit, por edhe të stomakut i shëron mëllaga.
Nëse keni lëkurë tepër të thatë për shkak të të ftohtit, sërish mëllaga mund t’i lehtësojë shenjat, sepse prej saj përftohet një pije me 1 mijë virtyte.

Ata që preferojnë që të pinë çajra bimorë, me siguri do ta kenë hasur shpesh mëllagën si një nga përbërësit më të suksesshëm kundër shenjaave të bronkitit dhe të të ftohurit, në pijen e nxehtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *