LAJME

Ndahet nga jeta mjekja Shqiptare

Dr. Eni Doko, nje Mjeke specialiste dhe njeri i mrekullueshem eshte larguar nga jeta, duke i lene familjes nje humbje te pamase dhe Ne si Koleg dhe miq te saj, duke na privuar nga privilegji qe ta kishim prane ne vitet qe vijn.

Dr. Eni me te qeshuren, bukurine dhe driten tende do mbetesh perhera ne zemrat tona.

Sipas lajmit nga policia e Oldenburg, Gjermani qytetarja Eni Doko, 34-vjeçare nga Bad Zwischenahn, pësoi një ak sidenti të rë ndë të enjten mbrëma, ndërsa vd iq në spi tal sot pas pla gëve të rën da.

U pre htë në paqe shpir i i kësaj mjeke të re shqiptare, që kishte nisur një jetë shumë të suksesëshme profesionale në Gjermani, e cila iu ndërpre në mes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *