HOME

Nëqoftëse ju do të vendosni një gjysmë limoni tek thembrat tuaja në këtë mënyrë, do të na falendëroni pa masë

Ado që ne propozojmë sot është një il.aç natyral për të zgjidhur problemin e thembrave të pla.saritura dhe të dë.mtu.ara. Tregu ka shumë produkte ki.mike për kujdesin e tyre, por shpesh janë shumë të shtrenjta dhe me efekte anësore për shëndetin.

Një kontribues efektiv natyror në trajtimin e këtij çrregullimi është limoni. Si e përdorim atë:

Kujdesi me bazë limoni për thembra të plasaritura është me të vërtetë e lehtë për t’u vënë në vend. Ju duhet të merrni një limon të madh me një lëkurë mjaft të trashë. Ideali do të ishte një limon, i cili ka afërsisht madhësinë e këmbëve tuaja.

Pastaj prijeni limonin në gjysmë, shtrydhni atë, dhe aplikoni çdo gjysmë limoni në thembra. Për ta bërë atë të qëndrojë mirë ju mund të përdorni çorape. Kjo është e gjitha: pasi “vishni” limonin ju mund të shkoni në shtrat dhe të përsëritni trajtimin për disa net.

Së shpejti lëkura e thembrave bëhet e butë, në sajë të efektit hidratues së lëvoreve të limonit, dhe çarjet e bezdisshme të këmbëvë të plasaritura do të harrohet përjetë! Për të përfunduar trajtimin, në mëngjes, pas larjes së këmbëve tuaja, është mirë të aplikoni një krem të mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *