BOTA LAJME

Nervozohet keq Mërgimtarja “O fshatar, mjel lopën” Harruat që hanit bukë me fasul (Video)

Nervozohet keq Mërgimtarja “O fshatar, mjel lopën” Harruat që hanit bukë me fasul

Një emigrante shqiptare po bën xhiron e rrjetit pasi ka publikuar një video në mediat sociale. Vajza bionde, identiteti i të cilës nuk bëhet me dije, dëgjohet teksa jep ‘leksione’ për shqiptarët që shkojnë në emigrim dhe për mënyrën se si ata i shpenzojnë lekët /Më tej ajo thekson se shqiptarët e tillë, harrojnë se nga vijnë dhe se kanë ngrënë fasule gjithë jetën dhe kanë mjelë lopë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *