HOME

“Nese dikush del e thotë Milaimi ma ka marrë 1 euro, unë bagla të ka…”

Deputeti i Kosovës ka folur për jetën personale dhe atë profesionale në këtë emision Zeka, në këtë emision ka deklaruar që është i pafajshëm dhe që askujt nuk i ka marrë para.Nëse del dikush e thotë Milaim Zeka ma ka marrë 1 euro, unë vend të bukës bagla të kalit do të ha, veç nëse del dikush, publikisht po e them këtë” ka deklaruar Zeka Shikojeni emisionin. “Ne qëndrojmë më larg se koalicioni i AKR’së me Nismën”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *