HOME

Nevojë urgjente për ndihmë! Ky i ri shqiptar ka nevojë për 5 mijë euro që të të shpëtojë nga sëmundja e ligë

Alban Gashi 26 vjeçar nga Suhareka vuan nga një sëmundje e rëndë, oste oly ticum par tis disralis tibiae 1.sin dhe për trajtimin e tij nevojitën 20 mijë e 500 euro, shumë të cilën familja nuk e posedon.

Familjarët e tij bëjnë të ditur se një spital në Kosovë iu ka bërë zbritje prej 10 mijë eurove për ta kryer operacionin.

Për Albanin tashmë po duhen vetëm edhe 5 mijë euro. Për Albanin i cili është edhe baba, mjetet financiare mund t’i dërgoni në llogarinë e hapur në RaiffeisenBank: IBAN:XK051501001020578739.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *