HOME

Nga 5 e 25 shkurti, Páçi këtë fat! Ja kush Shenjë do bèjë Bíngò në jetë

Ashtu siç do muaj tjetër edhe shkurti do të ketë sùrprizat e tij dhe në mes të të gjítha shenjave do të kenë nga ato që do të bèjnë shumë bujë dhe do të jenë shumë me fat, ndërsa për disa shenja të tjera do të kènë jetë të qetë dhe shumë shpèjt mírèsia do t’i gjèjë. Në këtë artikull ne sot do të sjèllim gjíthçka që ju dùhet të mèsoni rreth asaj çfarë ka rèzèrvuar Universi për shenjën tuaj dhe kështu ju do të zbùloni se sa të favòrízuar do të jeni në këtë muaj. Tashmë ju dùhet që të trègoni sa më shumë vèmèndje dhe të fòkùsoheni në atë që ky páráshíkím ka për t’ju thënë për ju.

Për Brícjápët do të jetë momenti ku çdo síklèt dhe çdo pròblèmátikë që i lídh me párátë do të márrë zgjídhje edhe pse në këtë muaj të shkurtër do t’ju dùhet të punoni shumë për t’ia dálë mbanë. Nga mèsi i muajit çdo gjë do pèrmírèsohet.

Për ata të Pèshqve data me më shumë fat do të jetë 21 shkurti por deri atherë ju dѿhet të trègoheni sa më shumë të vèmèndshëm pasi afër do të kèni disa njerëz që mùnd të ndíkòjnë për kèq në të ardhmen tuaj. Pas 21 shkurtit do të tríumfòni në të gjítha fushat e jetës.

Sa për ju të Gáfòres, do të vùani disa çèshtje fínánciare të paktën deri më datën 16 shkurt pási do të kèni vònèsa. Dèsa njerëz të të shkùarës ju shòhin ende me sy të kèq ndáj dhe plánët tuaja mos ia thòni askùjt. Pas datës 25 shkurt një mírèsi vjèn për ju.

Për njerëít e Vírgjèrèshès thuhet se të páktën deri më datën 21 shkurt ju nuk dùhet që të bèni asnjë plan e pròjet pasi deri në atë datë nuk do ta kèni fatin në krah mádje mùnd edhe të hásni vèshtítèsi. Në datën 23 shkurt do të mèrrni një lajm të mirë pune.

Tani është rrádha e Bínjákëve që më në fùnd do të shíjòjnë një periudhë lumtùrie në jetën e tyre pasi deri më datën 11 shkurt do të mbyllin disa çèshtje që ju kíshín kríjuar shumë strès. Çdo gjë e mirë do t’ju ndòdhë në jetë por fatin e keni në kráh vetëm pas datës 25 shkurt.

Shenja e Dèmít së bashku me një të Ujòrit këtë muaj do të kríjojnë një bíznes që do t’u sígùrojë të ardhura të mjáftueshme. Kùjdes shumë për shèndètin tuaj, pasi kohët e fùndit e kèni lènë pas dore. Nga data 25 e poshtë do të shkèlqèni edhe në dashùri.

Edhe të líndùrit Dásh do të kenë një muaj të ndjèkùr nga fati dhe shumë kèqkùptime mes tyre dhe disa persònave do të márrin zgjídhje. Të shmánbgín shèrret në punë pasi pas 10 ditësh do të márrin një pròmòvim të madh.

Një nga muajt më të mirë për Lùanët që do të kenë bashkëpunimë shumë të frytshme si në punë ashtu edhe në çdo lloj bíznèsi që kanë. Mùndèsitë më të mëdha do t’i kenë pas datës 11 shkurt. Mùnd të bèhen me një shtëpi të re rreth datës 27 shkurt.

Akrèpat këtë muaj duhet të mèrrèn shumë me fámíljarët e tyre dhe të ínvèstòjnë shumë në çèshtjet e dashùrisë pasi ju dùhen pa më shumë ndjènja pozítíve. Deri më datën 21 nuk do të shòhín ndonjë ndryshim, por pas asaj dátë një sùrprízë e madhe ju prèt.

Një muaj shumë i ngjèshùr për Shígjètarët të cilët do të shpènzòjnë një kohë të madhe këtë muaj duke kríjuar plane, duke udhëtuar dhe dùke kríjuar një të ardhme shumë të ndrítur. Të bèjnë sa më párë një vízítë tek mjèku të paktën párá datës 21 shkurt.

Një nga kèshíllat më të mëdha vjèn për Pèshòret që gjatë gjíthë shkurtit dùhet të kùjdèsen vetëm për shèndètin e tyre. Do të keni shumë fat në prosperitet dhe në dashùri ndáj dhe mòs kríjòni asnjë strès, por e gjíthë vèmèndja të shkòjë tek ushqími dhe tek règjimi pasi ju dùhet shèndet më i fòrtè.

Dhe në fùnd kèmi më të fávòrizuarit nga fati ashtu siç janë Ujòrët që këtë muaj më në fùnd i jápin fùnd bèqárisë dhe 15 shkurti i gjèn dorë për dore me një dashùri të ëmbël.

Nuk dùhet të dègjojnë persònat që në të káluarën u kánë kríjuar pèngèsa ndërsa nga data 25 shkurt do të nísín një periudhë shumë të mbárë ekònòmike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *