HOME

Ngja llet SHBA’ja: KRI MET i ka kryer Serbia, Specialja është gjy katë et nike

Komiteti për Punë të Jashtme i Dhomës së Përfaqësuesve në Shtetet e Bashkuara po e konsiderojnë të drejtë de klaratën e Daniel Serwer se Gjy kata Speciale .

Ka jur idiksion për hetimin e autorëve serbë të kri meve të Iuftës nga viti 1998-2000, por se një juridiksion të tillë s’po e zb aton dhe po ndjek vetëm shqiptarët.

Ky re agim vjen pas një shkrimi autorial të Daniel Serwer, i cili duke komentuar aktak uzat e para ndaj udhëheqësve të U ÇK-së.

Ka thënë se kjo gjvkatë nuk është një etnike dhe se ka jurdiksion për gjvkimin e kri meve të serbëve gjatë viteve 1998-2000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *