HOME

Ngushllime familjareve/ Mjekët i marrin j,etën 20-vjeçares që sa ishte bërë nënë, i dhanë il,açet e gabuara: Kishte dhimbje!!

Një nënë e re humbi jetën vetëm disa ditë pas lindjes. Bethany Barker, 20 vjeç, u ndje keq në shtëpinë e prindërve të të dashurit të saj.

Kjo ndodhi disa ditë pas lindjes së vajzës, për shkak të disa ila çeve të miksuara nga mjekët.

Ajo u dërgua me urgj encë në Spi talin Universitar të North Tees, Stockton, ku u shpall e pa jetë më 29 gusht 2018. Thuhet se Bethany-s i ishte dhënë doza e gabuar e mjekimeve, një hollues i gj akut pas o peracionit cezarian të saj në të njëjtin s pital.

S pitali nuk arriti të diagnostikonte që Bethany v uante nga një mpiksje gj aku.

Tezja e Bethany, Gillian tha: “Ajo tha se ndjehej e lodhur. Pastaj ajo më telefonoi mjaft e pa nikosur. Më tha se kishe dhi mbje në gjoks, mezi ulej dhe dhim bje në pulpën e këmbëve, mezor merrte frymë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *