HOME

Një ari i merr fëmijët e tij që të luajn në një kopsht për fëmijë

Është ë vështirë për arinjtë e vegjël që të luajnë sepse nëna e tyre i mëson se si të mbrojnë veten dhe u ndihmon që të bëhen më të fortë

Arinjtë e vegjël zbaviten shumë sepse ata duhet të ndjekin nënën e tyre dhe të mësojnë që të gjejnë ushqim dhe për qëllim kanë të bëhen të pa varur.

Një video që u bë në Asheville, tregon momentet kur një ari i madh bashkë me fëmijët e tij po shijonin një kopsht të fëmijëve duke luajtur së bashku.

Është i vetmi rast kur një ari hyn në kopsht e shtëpisë së dikujt tjetër duke luajtur dhe u hedhur në pishinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *