HOME

Një gropë e mistershme në oborr, befasia kur hap kamerat e sigurisë…VIDEO

Në Australi, një person me emrin Brad Nicklin është hab itur kur është zgjuar në mëngjes dhe ka parë në kopshtin e tij një gropë të çudi tsh me.

Nicklin, mendoi se mund ta ketë bërë ndonjë ka fs hë por kur pa kamerat e sigur isë nuk i doli ashtu. Dikush ishte veshur si personazhi i njohur Minion kishte gër mu ar me lopatë në oborrin e tij, dhe më pas ishte larg uar.

Brad Nicklin nuk e ka idenë se kush mund ta ketë berë, kush ishte ma sk u ar ashtu dhe as arsyen pse do të mund t’i pri sht e oborrin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *