HOME

Një mashkull muskuloz dhe tejet tërheqës, ky është burri i vërtetë i “Zyhres”

Aktorja turke Ulviye Karaca e cila për publikun tone u bë e njohur përmes rolit të Zyhrës në serialin turk “Beni Affet” apo “Më fal” duket se është një nënë mjaft e përkushtuar.
49 vjeçarja është e martuar dhe ka vetëm një djalë, ndërsa në serialin “Më fal” ajo është e martuar me Osman Kozanin dhe është nënë e katër fëmijëve.

“Zyhra” është një ndër aktoret me aktive në rrjetet sciale ku ndanë me miqtë e saj virtual shumë momente nga jeta e saj private.
Aktorja Ulviye Karaca përfundoi shkollimin në Departamentin e Teatrit të Universitetin e Ankarasë. Ulviye Karaça, punon në Teatrin Shtetëror si dhe është pjesë e shumë serive turke. Kjo është familja e saj e shëndoshë. Vëmendje merr burri i saj që duket shumë i ri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *