SHOWBIZ

Një tjetër skandal u zbulua? Ja kush e nxorri që Sindi dhe Murati njiheshin para se të shkonin në emision

Almendi hodhi akuza në drejtim të Sindit dhe Muratit në puntatën e sotme në “PërPuthen” se ata njiheshin para programit, duke hedhur edhe dyshime për një lojë mes tyre.

Por Sindi sqaroi se ka qenë kliente te salloni i tij dhe se ai i kishte bërë vetëm një herë një krehje flokësh dhe se nuk kishte patur asnjë komunikim me të, veç një përshëndetje

“Unë kam qenë në sallonin e tij, më ka bërë një krehje dhe kaq, kam dalë nga salloni. Nuk e kam njohur më përpara, jam kliente në sallonin e tij, por vetëm një herë e kam rastisur. E njoh si fytyrë, por kaq. Nuk po bëj lojë, ne vetëm një përshëndetej i kemi bërë njëri-tjetrit te salloni dhe kaq”, tha Sindi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *