HOME

Njësia Speciale A Rreston Kryetarin E Shtërpcës Dhe Disa Pjesëtar Të M Afies Nga Beogradi

Njësia Speciale e Kosovës ka a rrestuar dje mbrëma kryetarin e Shtërpcës, Bratislav Nikolic dhe disa persona të tjerë të rr ezikshëm, shkruan Gazeta Metro.

Arr estimi ka ndodhur në kafiterinë “City”, ku Nikolic ndodhej me disa pjesëtarë të tjerë që ishin një m afia nga Beogradi i Serbisë.

Nikolic ishte së bashku me këtë m afie serbe nga Beogradi në lokalin “City”, ku edhe Njësia Speciale e Kosovës ka intervenuar duke i arr estuar të gjithë, mëson Gazeta Metro nga burimet e saj brenda MPB.

P olicia e Kosovës e pyetur nga Metro nuk ka ka kthyer akoma përgjigje në lidhje me rastin.

Kujtojmë se Bratislav Nikolic njihet si person i rr ezikshëm dhe ka nofkën “Braca”, ai në 2010 ishte përl eshur me komisionerët gjatë zgj edhjeve, po ashtu ai është akuzuar për k eqpërdorim detyre nga Gj ykata Themelore e Ferizajt dhe k eqpërdorim me fonde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *