HOME

Nuk dëshirojnë që vëllai i tyre i vogël të rritet, nuk do e besoni dot se çfarë bëjnë këto dy vogëlushe (video)

Këto dy motrat janë duke qarë për vëllanë i cili po rritet shpejt dhe nuk do të jetë më i lezetshëm.

Kur nëna i pyet se çfarë po ndodh, motra e madhe thotë: “Ai është duke u rritur shumë shpejt dhe kjo gjë më mërzit dhe nuk do të jetë i lezetshëm më”.

Kjo video aq sa ju bën të qeshni, ju bën edhe të qani pasi që në fund të fundit është një e vërtetë këtu, transmeton Lajmi.net.

“Unë luaj me të dhe ai qesh dhe është shumë i lezetshëm, kur ai të rritet nuk do të mundemi t’i bëjmë këto gjëra me të”, thonë vajzat teksa qanin për vëllanë i cili po rritet shpejt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *