HOME

Nuk e donin më President të Amerikës/Donald Trump bën paralajmërimin: Tani për momentin…

Pas largimit nga Shtëpia e Bardhë, duket se ish-Presidenti Donald Trumop po shijon pasionet e tij të vjetra. Pikërisht një ditë pas largimit nga shtëpia më e përfolur në gjithë botën, Trump u shfaq duke luajtur golf.

U.S. President Donald Trump waves as he arrives at Palm Beach International Airport in West Palm Beach, Florida, U.S., January 20, 2021. REUTERS/Carlos Barria

Ai ka filluar jetën e tij të re si banor në Florida dhe tashmë ka dalë në kursin e golfit, pasioni i tij më i madh.

Nga tryeza e restorantit privat “Trump Golf Club”, ai u shpreh: “Ne do të bëjmë diçka, por jo për momentin”. Ky ishte komenti i parë i bërë nga biznesmeni që pasi Joe Biden mori detyrën si president i SHBA-së.

Trump zgjodhi të mos merrte pjesë në transferimin historik të pushtetit të mërkurën, duke u larguar më herët nga Shtëpia e Bardhë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *