HOME

Nusja më e trishtuar e të gjitha kohërave: Kur ta mesoni historinë do të u liget zemra

Video i cili u paraqit në internet paraqet nusen më të trishtuar ndonjëherë, ndërsa tregimin për të kanë transmetuar mediet botërore.

Marjona Hudoidodova (22) nga Taxhikistani u martua me mësuesin e historisë një vit më të vjetër Saidsho Asrorov, ndërsa martesën e kanë kontraktuar prindërit e saj me urdhrin e kryetarit të Taxhikistanit Rahmon.Mirëpo, në incizim shihet se si dhëndëri është shumë i kënaqur me kurorëzim, ndërsa Marjona 22 vjeçe gjatë gjithë ceremonisë nuk ka buzëqeshur.:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *