LAJME

PacoIIi: Do Të lsha Një President Fantastik l Kosovës

“Nuk kam arritur kurrë me dhënë kontributin tim për Kosovën. Kam parë që kolegët e mi kanë pasur interesa të tjera, kurse ideali im ka qenë një Kosovë e zhvilluar ekonomikisht.Unë do të isha një president fantastik, por mes dëshirës dhe realitetit ekziston një kodër e madhe.Besoj se e kam shpirtin për këtë. Jam njeri unifikuees. Jam mësuar gjithë jetën duke punuar në grup.

Do të ëndërroja që të isha një president i fortë dhe të kisha mundësi ta bëja bashkimin e të gjitha forcaavee politike në Kosovë. Vetëm bashkimi dhe energjia pozitive mund të çojë shtetin drejt një perspektive dinjitoze.

Nuk kam ardh më e vjjedhë Kosovën, as me përfituu nga Kosova. Kam lënë familjen dhe biznesin tim, që është më atraktiv, për të dhënë kontributin tim në këtë bboshllëk që Kosova të ecë përpara.Më vjen keq që nuk kam arritur ta jap kontributin tim, jo se më ka munguar vullneti, por për shkak të konnspiracioneeve. Por nëse je i sinqertë në politikë, je hummbës. Nuk mundem kurrë të jem i pasinqqertë”, tha Pacolli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *