HOME

Paralajmëron Haxhi Avdyli: Me 14 shkurt do të ndodh vërshimi më i madh demokratik në histori

Kandidati për deputet, Haxhi Avdyli, ka reaguar lidhur me zhvillimet aktuale politike në vend.

Përmes një postimi në Facebook, ai ka thënë se sado që mundohen pengesa ta ndalin lumin, ai fryhet por nuk ndalet, përcjell Bota sot.

Ai ka thënë se ka drojë që me 14 shkurt të ndodh vërshimi më i madh demokratik në histori.

Avdyli ka bërë thirrje që të hynë në garë të barabartë dhe ta lënë lumin demokratik në rrjedhën e saj normale.

Postimi i tij i plotë:

Sado që mundohen me pengesa me ndal lumin, ai fryhet por nuk ndalet. Ka drojë që me 14 shkurt të ndodh vërshimi më i madh demokratik në histori. Hyni në garë si të barabartë e lene lumin demokratik në rrjedhën e saj normale.#krejt duhet të jemi për zgjedhje të drejta demokratike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *