HOME

Parashikimi i popit serb: Serbia dhe populli serb do të shka’tërrohet

Një pop serb me emrin Gavril, në vitin 1999 kishte thënë se popullin serb nuk e di se çfarë e pret!“Serbia do të shkatërrohet, ajo do të ndahet në shumë pjesë. Vojvodina, Kosova, dhe Sanxhaku do të pavarësohen kurse Mali i Zi do t’i bashkohet pjesërisht Shqipërisë, pra populli serb do të shkatërrohet”, kishte thënë murgu Gavril.Ai shton se bota do t’i mbështesë ata, të njëjtit që na bombarduan.

Nuk do të sundohet më nga Beeogradi, por në veçanti, secila njësi e veçuar do të ketë qendrat e veta për të gjithë.Popi thotë se i vetmi shpëtim për serbët është pendimi i përgjithshëm dhe kthimin e serbëve te Zoti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *