HOME

PDK premton rritje të pagës minimale nga 170 në 300 euro me Planin për Rimëkëmbje

Kandidati i PDK-së për Kryeministër, Enver Hoxhaj së bashku me kandidatin për deputet nga kjo parti, Bedri Hamza kanë bërë prezantimin e pakos së PDK-së për Rimëkëmbje Ekonomike, ku kanë bërë të ditur planin për punëtorët e sektorit privat dhe publik.

Në planin për rimëkëmbje, PDK parasheh rritje të pagës minimale nga 170 euro sa është tani, në 300 euro.

Kjo do të jetë edhe rritja më e ndjeshme e pagës minimale në Kosovë në vitet e fundit.

Përveç kësaj, PDK ka premtuar edhe rritje të pensioneve për kategori të ndryshme të pensionistëve, si dhe lehtësira për kategorinë e veteranëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *