LAJME

Për të gjithë ju që do të bëheni prindër: Këta janë emrat që do të jenë në trend këtë dekadë

Kompania për shtatzëna dhe prindër “Bounty” ka parashikuar emrat që do të jenë në trend gjatë dekadës së ardhshme.

Një zëdhënës i Bounty tha: “Pasi të kemi vlerësuar mbi 300,000 emra gjatë 12 muajve të fundit, ne mund të parashikojmë se cilët emra janë në trend. Kjo për shkak se, jashtë listave zyrtare të regjistrimit të lindjeve (të cilat janë botuar 18 muaj pas), e jona është lista më e madhe, më e azhurnuar e emrave të foshnjave në Mbretërinë e Bashkuar – duke e bërë të garantuar që t’ju sjellë tendencat më të fundit në emrat e fëmijëve”.

Larg nga ato të ’20-së’ që mund të keni pritur, ato janë elegante dhe inteligjente, me emra si Elodie dhe Dante që renditen në 20 listat më të mira, shkruan Metro.co.uk.

Gjatë 10 viteve të ardhshme, duket se nuk do të kemi shumë Gary ose Emma, ​​gjithçka ka të bëjë me emrat e modës së vjetër ’me konotacion historik ose letrar. Ka edhe disa të marra nga kultura pop, me Maeve dhe Otis që të dy shfaqen në shfaqjen hit të Netflix “Sex Education”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *