HOME

Perputhen, le emisionin Fatjoni dhe Erisi pas Sh errit

SKANDAL ne Perputhen , Sherr mes djemeve, u duhet nderhyrja

Sebeb largimi i Ledjanes degradon Sherr me fjal banale dhe ne duar midis Fatjonit dhe konkurenteve te rinj.

Erisi konkurenti i ri dhe Fatjoni len studion pas konfliktit .Erisi mori fjalën, duke thënë se shkak për këtë janë bërë pikërisht ofendimet dhe injorimet që ajo ka marrë nga konkurrentët e tjerë, duke përmendur Melisën.

Por ai u kundërshtua nga Fationi dhe mes tyre nisi një debat i fortë.

Por në një moment, Fationi u ngrit nga vendi dhe shkoi në drejtim të Erisit, ndërsa të gjithë djemtë e tjerë u ngritën për të mos i lënë ata që të përfshiheshin në një konflikt fizik, ndërsa transmetimi u ndërpre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *